Beeldmerk
Ramen Ramen DeurenDeuren RolluikenRolluiken Screens Screens PoortenPoorten

Renovatie van je ramen en deuren 

De renovatie van je ramen en deuren is een belangrijke ingreep die zowel je wooncomfort als je energiefactuur ten goede komt. Beva Plus staat je graag bij met raad en daad. 

 

Stel ons al je vragen over de renovatie van je buitenschrijnwerk 

Waarom renovatie? 

Kocht je een bestaand pand dat al wat ouder is? Dan is de kans zeer groot dat het buitenschrijnwerk aan renovatie toe is.

 

Bij Beva Plus hebben we meer dan twintig jaar ervaring in verbouwingsprojecten waarbij we ramen, deuren en garagepoorten vervangen en alles netjes afwerken. Zo geven we jouw woning een tweede leven en dragen we meer dan een steentje bij om er ook een energie-efficiënte thuis van te maken. 

Ga voor een complete renovatie van ramen en deuren.

Totaalrenovatie van je buitenschrijnwerk 

Een huis renoveren is een intensieve bezigheid. Los van het feit of je zelf voor een aantal werkzaamheden instaat, moet je vooral heel veel zaken regelen en een heleboel professionals rond je verzamelen.

 

Bij Beva Plus zijn we ons daarvan heel erg bewust. Daarom zetten we onze jarenlange expertise graag in om jou op het vlak van ramen en deuren helemaal te ontzorgen. Behalve van professioneel advies geniet je bij ons ook van een complete uitvoering van alle werken. En daarin zitten ook alle breek- en metselwerken inbegrepen voor het vervangen van je buitenschrijnwerk.

 

Een deur- of raamopening aanpassen door ze kleiner of groter te maken? Onze ervaren medewerkers klaren ook die klussen. Ga je in zee met Beva Plus? Dan hoef je geen extra partij te zoeken om kleine aanpassings- en metselwerken uit te voeren. Wij staan in voor de complete renovatie van je ramen en deuren. 

Kiezen voor renovatie van je buitenschrijnwerk is kiezen voor hoger wooncomfort.

Renovatie buitenschrijnwerk: propere werf 

Niets zo vervelend als een renovatieproject dat er als een stort bij ligt nadat er werken zijn uitgevoerd. Daarom hebben we bij Beva Plus de vaste gewoonte om onze werven elke avond netjes achter te laten. Geen kans dus dat je over rondslingerende werktuigen valt wanneer je ’s avonds een kijkje komt nemen.

 

Zijn onze werken helemaal afgerond? Dan garanderen we ook dat alles netjes is opgeruimd en de volgende werklui op een efficiënte manier hun werkzaamheden kunnen starten. Want opgeruimd staat bij ons wel degelijk netjes! 

 

Ben je op zoek naar concreet advies voor de renovatie van je ramen en deuren? Klop dan zeker aan bij Beva Plus!