Een vliegenschuifraam: praktisch én stijlvol insecten weren

Herinnert u zich de Nederlandse band Ronnie en de Ronnies nog? Zij zagen ze alleen als ze gedronken hadden … maar ook zonder alcohol in uw bloed kunt u er last van hebben: beestjes. ;-)

Vliegen en muggen worden nu eenmaal aangetrokken door de geuren, kleuren en temperatuur van uw woning. Het gevolg? Ze dringen uw leefruimtes binnen via uw ramen en deuren, en verstoren uw rust. Tenzij u vliegenramen, vliegendeuren of vliegenschuiframen hebt van BEVA PLUS natuurlijk. Want daarmee houdt u elk insect buiten én creëert u een esthetisch effect dat helemaal past bij uw gevels.

Een vliegenschuifraam = 100 % maatwerk

Kwaliteitsvolle vliegenramen, vliegendeuren of vliegenschuiframen blinken uit in comfort en gebruiksgemak. Ze moeten een combinatie zijn van duurzaamheid, efficiëntie en esthetiek. Dat bereikt u alleen wanneer u kiest voor vliegenramen die 100 procent op maat van uw woning zijn gemaakt.

Vliegenschuiframen in alle mogelijke RAL-kleuren

Hebt u grote schuiframen? Dan is een vliegenschuifraam geen overbodige luxe. En de sky is the limit. Vliegenschuiframen zijn tegenwoordig verkrijgbaar in verschillende gaasgroottes en diktes en in alle RAL-kleuren. Zo bent u zeker dat uw vliegenschuifraam altijd perfect past bij uw ramen en deuren.

Vouwbaar of vast

Vliegenschuiframen bestaan in vaste en vouwbare uitvoeringen in aluminium of pvc . Kiest u voor een vouwbaar vliegenschuifraam? Dan hoeft u niet voortdurend door zwart gaas naar buiten te kijken als uw raam dicht is. U herleidt uw vliegenschuifraam in één eenvoudige handeling tot een pijler die niet breder is dan het profiel van uw schuifraam. Kortom: met een vouwbaar vliegenschuifraam hebt u altijd een klare kijk op uw tuin.

Hebt u interesse in een vast of een vouwbaar vliegenschuifraam? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

 

BEVA PLUS

Exclusieve dealer van Profel