Beeldmerk
Ramen Ramen DeurenDeuren RolluikenRolluiken Screens Screens PoortenPoorten

PVC ramen & deuren voor Fam. Dams

Naar overzicht
PVC ramen & deuren voor Fam. Dams
PVC ramen & deuren voor Fam. Dams

De houten ramen en deuren van de familie Dams uit Balen waren aan vervanging toe. Daarom ging mijnheer Dams op zoek naar een gespecialiseerde plaatser. Zijn zoektocht eindigde bij Beva Plus, dé specialist in hoogwaardige ramen en deuren uit houtpvcaluminium of een combinatie van pvc en aluminium.

Freddy Dams: “Sommige van onze houten ramen waren aan het rotten. Het probleem was nog niet acuut, maar ik wist dat ik ze op termijn zou moeten vervangen. Ik had dus de keuze om het nu te doen of om nog enkele jaren te wachten. Ik koos ervoor om ze onmiddellijk te laten vervangen omdat ik er dan langer genot van had. Beva Plus had een tijdje geleden bij ons in de buurt een project uitgevoerd en zo ben ik bij hen terechtgekomen.”

Professionele indruk

“We zijn naar hun toonzaal in Tessenderlo gegaan. Daar konden we rustig ons verhaal doen en kregen we veel uitleg over onze mogelijkheden. We kozen uiteindelijk voor ramen en deuren uit pvc. We zijn ook nog op twee andere plaatsen geweest om een prijsberekening te vragen. Maar we vertrouwden ons project uiteindelijk toe aan Beva Plus omdat zij een professionele indruk maakten. Je merkte dat ze niet zomaar ramen en deuren wilden verkopen, maar ons de beste oplossing wilden bieden. Bovendien zijn hun profielen van Profel, en dat is toch wel een kwaliteitsgarantie.”

Goede suggesties

“De man die bij ons de opmeting kwam doen, bevestigde onze goede indruk. Die kwam niet snel snel de maten opnemen, maar nam zijn tijd om de situatie te bekijken. Zo deed hij een aantal suggesties waar wij niet aan hadden gedacht, zoals ook de linten van onze rolluiken vervangen, en het raam van de keuken – dat uit drie delen bestond – vervangen door een raam uit één deel. Daardoor hebben we nu meer lichtinval en zien we meer van onze tuin. Die zaken bewijzen het professionalisme van Beva Plus”

Jonge vakmannen

“De plaatsers waren jonge gasten. En ik beken heel eerlijk dat ik er even aan twijfelde of dat wel helemaal goed zou komen. Maar die mannen kenden hun vak. Het waren allemaal gemotiveerde specialisten die werk wilden afleveren waarop ze trots konden zijn. Wij zijn heel tevreden dat we voor Beva Plus gekozen hebben en kunnen hen zeker aanbevelen. Want als je voor hen kiest, kun je op je twee oren slapen en weet je zeker dat alles vlot en correct verloopt.”

Wilt u net zoals de familie Dams zeker zijn van een vlotte en zorgeloze realisatie van uw totaalrenovatie? Neem dan gerust contact op voor meer informatie of kom eens langs in onze toonzaal in Tessenderlo.