Beeldmerk
Ramen Ramen DeurenDeuren RolluikenRolluiken Screens Screens PoortenPoorten

Houten ramen/deuren voor Fam.Van Orshoven

Naar overzicht
Houten ramen/deuren voor Fam.Van Orshoven
Houten ramen/deuren voor Fam.Van Orshoven
Jan Van Orshoven: “We hebben een nieuwe woning gebouwd en werkten samen met Beva Plus uit Tessenderlo voor onze ramendeuren en garagepoort. We hebben bijna hun volledige assortiment van kwaliteitsvolle producten benut. Achteraan onze woning hebben we grote glaspartijen. Daarom kozen we daar voor de robuustheid en de strakke uitstraling van steellookramen. De ramen die minder in het oog springen zijn van pvc, terwijl de ramen die de uitstraling van onze woning bepalen, onbehandelde houten ramen zijn. Ook onze deuren zijn van hout, net zoals onze garagepoort.”

Glasheldere en uitgebreide uitleg

“We kwamen op aanraden van onze handelaar in bouwmaterialen bij Iwan en zijn team terecht. Die zei dat we daar zeker eens moesten langsgaan. En hij had gelijk! Wij stelden het vooral op prijs dat Iwan als zaakvoerder zelf het verkoopgesprek deed. Hij nam er trouwens echt zijn tijd voor. Hij legde alles goed uit en liet ons in de toonzaal het verschil zien tussen dubbele en driedubbele beglazing, scharnier a en b, klink x en y … Kortom: hij haalde alles aan wat relevant was voor onze ramen, deuren en garagepoort en waarover we moesten nadenken. De kennis die hij daarbij toonde en de duidelijke kwaliteit van de producten overtuigde ons om met Beva Plus samen te werken.”

Kleine probleempjes snel opgelost

“Als je bouwt, loopt er nu en dan al eens iets mis. Zo was er een probleem met een raam dat niet helemaal goed aansloot op de binnenbekleding. Of dat nu kwam omdat het raam te hoog stond, of de binnenbekleding te laag was, speelde voor Iwan geen rol. Hij heeft samen met onze schrijnwerker/gyprocplaatser het probleem opgelost. En toen onze garagepoort wat schuurde, heeft hij ook dat probleem samen met de constructeur van onze poort meteen aangepakt. Dat is een dienstverlening die je niet vaak tegenkomt.”

In de top twee

“Je hoort wel eens horrorverhalen van mensen die bouwen. Onze werf was er gelukkig eentje zonder miserie met aannemers. En van alle leveranciers die bij onze bouw betrokken waren, staat Beva Plus in de top twee van aannemers die goed werk leveren en service bieden. Het team van Iwan bestaat uit ervaren mensen die hun vak én de producten waarmee ze werken door en door kennen.”

Wilt u net zoals de familie Van Orshoven zeker zijn van een vlotte en zorgeloze realisatie van uw totaalrenovatie? Neem dan gerust contact op voor meer informatie of kom eens langs in onze toonzaal in Tessenderlo.