Beeldmerk
Ramen Ramen DeurenDeuren RolluikenRolluiken Screens Screens PoortenPoorten

PVC ramen & voordeur voor Fam. Leysen

Naar overzicht
PVC ramen & voordeur voor Fam. Leysen
PVC ramen & voordeur voor Fam. Leysen

Kelly Leysen: “Onze woning is in 1958 gebouwd. De houten en ijzeren ramen en voordeur die erin stonden waren dus aan vervanging toe. Ik ken Yonina en Iwan van renovatiespecialist Beva Plus al lang. Ik vroeg hun en een zevental andere installateurs een offerte voor pvc-ramen en een voordeur. We kozen uiteindelijk voor Beva Plus, omdat zij de mooiste profielen hadden en een persoonlijke aanpak hanteerden.”

In de showroom

“Iwan is bij ons alles komen opmeten en gaf ons heel veel uitleg. Hij nodigde ons ook uit om een kijkje te komen nemen in de showroom van Beva Plus in Tessenderlo. Zo konden we ons visueel beter voorstellen hoe de voordeur en de ramen die we wilden kopen, er zouden uitzien. Bovendien gaf dat hun de mogelijkheid om meteen een gedetailleerde offerte voor ons op te stellen.”

Harde werkers

“Een week nadat we de offerte goedgekeurd hadden, is Iwan alles nog eens definitief komen opmeten. Normaal zouden onze ramen en voordeur in juni geplaatst worden, maar in de praktijk bleek dat al half mei te kunnen. Ik ben vol lof over de vakmannen van Beva Plus. Ze hebben uitstekend werk geleverd bij temperaturen van 35 graden. Ze deden het niet rustig aan, maar werkten keihard. Ik heb veel respect voor hen.”

Een aanrader

“De samenwerking met Beva Plus is heel goed verlopen. Ik ben echt tevreden. Ze denken met je mee en zijn oplossingsgericht. Zo hebben we bijvoorbeeld elektrische rolluiken. De elektriciteit zal binnenkort vervangen worden, dus dachten we door de plaatsing van onze nieuwe ramen die rolluiken een tijdje niet meer te kunnen gebruiken. Maar de mannen van Beva Plus hebben met stekkers voor een veilige en creatieve oplossing gezorgd, waardoor we onze rolluiken toch kunnen gebruiken. Ik kan Beva Plus dan ook echt aan iedereen aanbevelen!”

Wilt u net zoals de familie Leysen zeker zijn van een vlotte en zorgeloze realisatie van uw totaalrenovatie? Neem dan gerust contact op voor meer informatie of kom eens langs in onze toonzaal in Tessenderlo.