Beeldmerk
Ramen Ramen DeurenDeuren RolluikenRolluiken Screens Screens PoortenPoorten

Metselwerk als extra service 

Buitenschrijnwerk vervangen gaat meer dan eens gepaard met de nodige aanpassings- en metselwerken. Ook die nemen we bij Beva Plus graag voor onze rekening. Eén aanspreekpunt voor jouw totaalproject! 

 

Neem snel contact met ons op

De voordelen van metselwerk 

Wie aan een renovatieproject begint, weet dat maatwerk een eerste vereiste is. Zo ook voor de plaatsing van nieuwe ramen en deuren. Vaak komen de oorspronkelijke raam- en deuropeningen niet overeen met jouw wensen voor de nieuwe indeling. Wil je achteraan je woning een schuifraam installeren? Dan is de kans groot dat de bestaande raamopening te klein is.

 

Vaak beperkt de installateur van het raam zich tot de plaatsing zelf en ben je aangewezen op een extra partner voor de aanpassingen van het raamoppervlak. Zo wordt de follow-up van je project nog complexer. 

Kies je voor Beva Plus? Dan ga je voor een ervaren specialist in buitenschrijnwerk die alle werken voor zijn rekening neemt. Behalve de plaatsing van de ramen en deuren, zorgen we ook voor de kleinere aanpassings- en metselwerken. Zo hoef je hiervoor geen extra partij te zoeken. Enkele voorbeelden van metselwerken die we op professionele wijze aanpakken:

  • muren ophogen 
  • raamopeningen kleiner maken
  • deuropeningen kleiner maken 
  • ...
Ontdek alle troeven van metselwerk.

Metselwerk en volledige afwerking 

Bij Beva Plus is een totaalpakket ook echt een volledige benadering. Behalve de plaatsing van buitenschrijnwerk en de uitvoering van aanpassings- en metselwerken staan we ook in voor de afwerking van de ramen en deuren.

 

Dat doen we in pleisterwerk of in pvc of mdf. Ten slotte plaatsen we ook venstertabletten, zodat je geniet van een volledig afgerond renovatieproject waarbij ramen en deuren netjes zijn afgewerkt. Zo kan de schilder achteraf zonder zorgen aan zijn taak beginnen. 

 

Wil je weten hoe we jouw renovatieproject volledig aanpakken en afwerken tot in de kleinste details? Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie over metselwerk en afwerkingsmogelijkheden.