Beeldmerk
Ramen Ramen DeurenDeuren RolluikenRolluiken Screens Screens PoortenPoorten

Het renovatieproject van Fam. Vandeweyer

Naar overzicht
Het renovatieproject van Fam. Vandeweyer
Het renovatieproject van Fam. Vandeweyer

De woning van de familie Vandeweyer uit Tessenderlo is 35 jaar oud. Hoog tijd voor een grondige renovatie van hun ramendeurenpoortrolluiken en arduin, want die hadden hun beste tijd gehad. Om zeker te zijn van een vlotte realisatie van hun project, werkten ze samen met Beva Plus, de renovatiespecialist uit Tessenderlo.

Marcel Vandeweyer: “We lieten enkele potentiële aannemers langskomen om ons project te bespreken en een offerte te maken. We gingen voor een grondige renovatie waarbij onze ramen en deuren, poort, rolluiken en arduin werden vervangen en de binnenafwerking volledig werd vernieuwd. We kozen voor Beva Plus omdat zij heel goed naar ons luisterden, veel expertise toonden, en voor hun profielen samenwerken met Profel.”

Mannen die van aanpakken weten

“De uitvoering van onze renovatie is heel vlot verlopen. Eerlijk gezegd begonnen we er met een klein hartje aan, want er is toch wel wat breekwerk mee gemoeid. Maar de mannen van Beva Plus weten van aanpakken. Ze hebben heel goed en proper werk geleverd. Daar valt echt niets op aan te merken. Bovendien was niets hen te veel. Als je iets vroeg wat enigszins mogelijk was, dan deden ze dat. Zo bedachten we tijdens de werkzaamheden dat het toch wel gemakkelijk zou zijn als we in de slaapkamers elektrische rolluiken hadden. Maar daarvoor hadden de werkmannen natuurlijk niet het nodige materiaal bij zich, want dat was niet bepaald in de offerte. Wel, zaakvoerder Iwan is onmiddellijk het materiaal komen leveren. Dat is een service die niet veel aannemers leveren.”

Ook bij de buren

“We zijn echt heel tevreden dat we voor Beva Plus gekozen hebben en bevelen hen zeker aan. Als je betaalbare kwaliteit en gemoedsrust wilt, dan moet je bij Beva Plus langsgaan. Onze buren hebben dat trouwens ook gedaan. Hun nieuwe ramen zijn ondertussen door Beva Plus geplaatst, omdat ze hier het resultaat van hun vakmanschap gezien hadden.”

Wilt u net zoals de familie Vandeweyer zeker zijn van een vlotte en zorgeloze realisatie van uw totaalrenovatie? Neem dan gerust contact op voor meer informatie of kom eens langs in onze toonzaal in Tessenderlo.