Beeldmerk
Ramen Ramen DeurenDeuren RolluikenRolluiken Screens Screens PoortenPoorten

Een totaalrenovatie voor Fam. Cruysberghs

Naar overzicht
Een totaalrenovatie voor Fam. Cruysberghs
Een totaalrenovatie voor Fam. Cruysberghs

De totaalrenovatie van de familie Cruysberghs omvatte nieuwe ramen, een nieuwe voordeursierluiken én een nieuwe garagepoort. Een groot project waarvoor ze samenwerkten met Beva Plus, de renovatiespecialist uit Tessenderlo.

Dirk Cruysberghs: “Onze vorige ramen en voordeur waren van hout en meer dan dertig jaar oud. Ze waren dus aan vervanging toe. Zeker ook omdat onze ramen nog met enkel glas waren. Bovendien had ik niet veel zin om de houten profielen weer te verven. Dus kozen we ervoor om onze ramen en deuren helemaal te vervangen. En omdat we toch bezig waren, en het uitzicht van onze woning niet wilden breken, gingen we ook maar meteen voor een nieuwe garagepoort. Op aanraden van Beva Plus kozen we voor ramen en een voordeur uit pvc, aluminium-sierluiken met hetzelfde uitzicht als de ramen, en een garagepoort uit staal.”

Dat gaat wél!

“We kwamen via de werfreclame die we overal zagen bij Beva Plus terecht. We kregen er een uitstekende uitleg en hadden vanaf het eerste moment een goed gevoel bij hen. Ze maakten tijd voor ons en stelden gerichte vragen, zoals welke sloten en klinken we wilden. Dat had geen van de andere potentiële plaatsers ons gevraagd. Bovendien maakten ze een zeer professionele indruk en dachten ze in oplossingen in plaats van in problemen. Zo wilden we bijvoorbeeld een vast raam vervangen door een schuifraam. De verkopers van andere potentiële plaatsers zeiden resoluut dat zoiets niet kon. Zaakvoerder Iwan van Beva Plus is zelf bij ons komen kijken. Zijn conclusie? Dat gaat wél! Hun dienstverlening en expertise zijn wat ons betreft ongeëvenaard.”

Niets op aan te merken

“De vakmannen van Beva Plus hebben heel goed en proper werk geleverd. Daar kan ik echt niets op aanmerken. Niets was hen te veel. De manier waarop ze ons project aangepakt hebben en het werk dat ze geleverd hebben, is echt eersteklas. En ze zijn eerlijk. Als een raam of profiel een klein, haast onzichtbaar krasje opgelopen had tijdens het transport, dan zeiden ze dat en zorgden ze voor een oplossing. Ik ben heel tevreden dat ik voor Beva Plus gekozen heb en raad hen zeker aan iedereen aan.”

Wilt u net zoals de familie Cruysberghs zeker zijn van een vlotte en zorgeloze realisatie van uw totaalrenovatie? Neem dan gerust contact op voor meer informatie of kom eens langs in onze toonzaal in Tessenderlo.