Beeldmerk
Ramen Ramen DeurenDeuren RolluikenRolluiken Screens Screens PoortenPoorten

Zonnescreens: efficiënte zonwering 

Met zonnescreens werk je aan een degelijke, stijlvolle en efficiënte zonwering voor thuis. Ze zijn bovendien beschikbaar in tal van uitvoeringen en kleurtinten. Voor elk wat wils dus! 

 

Maak kennis met ons aanbod zonnescreens 

Wat zijn zonnescreens? 

Zonnescreens zijn opgebouwd uit aluminium profielen die net als rolluiken worden gemonteerd tegen de gevel langs de raamopeningen.

 

Het polyesterdoek kan omhoog en omlaag gelaten worden, zorgt ervoor dat zonlicht heel erg gefilterd wordt en dat het tegelijk niet aardedonker wordt in huis. Het beste van twee werelden dus. 

 

 

Ontdek alle troeven van zonnescreens.

Zonnescreens met veelzijdige functie 

Kies je voor zonnescreens aan je ramen? Dan ga je voor een efficiënte oplossing die je op meerdere vlakken voordeel biedt.

 

In eerste instantie houden zonnescreens het zonlicht buiten zodat het in huis niet al te warm wordt. En bovendien zorgen ze ervoor dat het in je huis niet helemaal donker is wanneer de zonnescreens neerlaat. En dat is misschien een belangrijk verschil met rolluiken.

 

Ook die garanderen een koele binnentemperatuur op zomerse dagen, maar je moet dan wel ganse dagen met kunstlicht doorbrengen. Wie voor zonnescreens gaat, heeft dat probleem alvast niet. 

Dit zijn jouw ideale zonnescreens.

Zonnescreens zijn gebruiksvriendelijk 

Wat met het pvc-doek in barre winteromstandigheden of op uiterst stormachtige momenten met veel wind? Laten we je al maar meteen geruststellen. De zonnescreens zijn bestand tegen alle weersinvloeden en dus zeer degelijk.

 

Een andere interessante troef: de zonnescreens werken ook vuilafstotend waardoor ze maar een minimum aan onderhoud vragen. 

 

 

Zonnescreens? Beva Plus helpt je verder 

Bij Beva Plus maken we er een erezaak van om je een totaalconcept aan te bieden. We adviseren je bij de selectie van ramen, deuren en rolluiken. Maar staan ook garant voor een ruim aanbod zonnescreens en vliegenramen.

 

Daarvoor heb je de keuze uit een breed assortiment kleuren en uitvoeringen. Bovendien staat onze plaatsingsdienst die bestaat uit vaste medewerkers in voor een professionele plaatsing. Zo ben je zeker van een allround aanpak door één ervaren partner met kennis van zaken. 

 

Ben je op zoek naar hoogwaardige zonnescreens die bovendien bij jou thuis moeten worden geplaatst? Dan kunnen we bij Beva Plus heel wat voor jou betekenen.

 

Neem nu contact met ons voor meer informatie!