Beeldmerk
Ramen Ramen DeurenDeuren RolluikenRolluiken Screens Screens PoortenPoorten

Laat je licht schijnen op zonwering 

Je ziet de zon ongetwijfeld graag verschijnen. Alleen kan het zonlicht soms zeer storend zijn. Dankzij aangepaste zonwering pas je ook daar een mouw aan.  

 

Maak kennis met alle types zonwering 

Zonwering: dit zijn je opties 

Er zijn heel wat mogelijkheden om zonwering te laten installeren. Als expert in ramen en deuren specialiseren we ons bij Beva Plus ook in de plaatsing van zonwering, vliegenramen en rolluiken. Zo bieden we een totaalpakket aan en kun je terecht bij eenzelfde partner. 

 

In ons brede assortiment vind je verticale en horizontale screens. Die laatste worden vooral gebruikt om de daken van veranda’s af te schermen van het zonlicht.

 

Het is dan ook perfect mogelijk om deze screens in je concept te integreren tijdens een renovatieproject. Zo bereik je in één moeite door al je doelstellingen. 

Ga voor aangepaste zonwering bij je thuis.

Zonwering met zonnetent 

Een zonnetent is een andere optie die we bij Beva Plus graag komen installeren op jouw adres. Dit type zonluifel laat je toe het zonlicht te blokkeren langs de zonzijde van je huis.

 

Beva Plus heeft de nodige expertise in huis om alle types zonwering op een professionele manier te plaatsen. Zo heb je genoeg aan één partner die zowel instaat voor plaatsing van ramen en deuren en bovendien ook de installatie van zonwering voor zijn rekening neemt. 

Automatische zonwering 

Zonwering kan ook elektrisch en via een app worden bediend. Zo wordt het voor jou een koud kunstje om snel te anticiperen op veranderende weersomstandigheden.

 

Vertrok je ’s ochtends op een bewolkte dag naar je werk en schijnt de zon tegen de middag volop? Dan kun je met één druk op de knop je zonwering automatisch besturen. Zo kom je ’s avonds thuis in een aangenaam binnenklimaat waarin het zonlicht vakkundig buiten werd gehouden. 

Ga voor zonwering op jouw maat 

Ben je op zoek naar de beste manier om het overtollige zonlicht uit je woning te houden? Dan helpen we je bij Beva Plus in Tessenderlo graag verder. Kom met ons praten en vertel ons je voorkeuren. 

 

Dan adviseren we je graag bij de selectie van de meest aangewezen zonwering. 

 

Maak snel een afspraak