Ramen plaatsen? Kies voor een vakman!

Een van de mooiste complimenten die we bij BEVA PLUS krijgen van onze klanten – naast lovende woorden over de kwaliteit van ons werk – is dat we de plaatsing van hun ramen en deuren er zo eenvoudig laten uitzien. Dat is echt een compliment, omdat het ons definieert als vakmannen. Want een ware vakman brengt elke uitdaging tot een goed einde, op zo’n manier dat het supersimpel lijkt … ook al is het dat vaak allerminst.

Een vakman = knowhow gegarandeerd

Ramen en deuren plaatsen is een stiel. Het is een hele specifieke vaardigheid. Want de materialen evolueren en er komen almaar meer innovaties en mogelijkheden. Het gevolg? Het vraagt knowhow om ramen en deuren te plaatsen zoals het hoort. Knowhow die alleen een vakman heeft.

Een vakman = uitstekende dienstverlening

Bij BEVA PLUS ervaart u ons vakmanschap vanaf het eerste moment dat u contact met ons opneemt. Want vakmanschap is voor ons een onderdeel van een uitstekende dienstverlening. Dat betekent dat we heel goed naar u luisteren, u professioneel advies bieden en rekening houden met uw wensen, verwachtingen en budget. Zo begeleiden we u naar de juiste ramen en deuren van topkwaliteit.

Een vakman = respect voor uw woning

U merkt ook dat we echte vakmannen zijn aan onze aanpak bij een plaatsing. Wij maken goede afspraken met u over de uitvoering van de werkzaamheden, en beperken de overlast tot een minimum. Als Profel-expert is uw huis heilig voor ons. We werken proper, ruimen op en zorgen voor een piekfijne afwerking.

Een vakman = respect voor uw budget

Bij ons is de prijs op uw offerte de prijs op uw factuur. Want als ervaren specialist in renovatie en nieuwbouw kunnen wij uw project vooraf perfect inschatten.

Een vakman = goede nazorg

Een vakman levert ook een goede service zodra de werkzaamheden uitgevoerd zijn. Is er een probleempje met een van uw ramen of deuren? Dan lossen wij dat snel voor u op. U krijgt tien jaar garantie op al onze ramen en deuren en twee jaar op het hang- en sluitwerk. Kortom, als wij uw ramen en deuren plaatsen, hoeft u zich nergens zorgen over te maken!

Vertrouw voor uw ramen en deuren op de ervaring en expertise van onze vakmannen. Neem contact met ons op of kom langs in onze toonzaal in Tessenderlo voor meer informatie.

Gratis offerte aanvragen

1 · 2

BEVA PLUS

Exclusieve dealer van Profel