Nieuwe ramen, slagvensters en een nieuwe buitendeur voor de familie Vandebrande uit Tessenderlo

Ronny Vandebrande: “Wie wilden onze ramen laten vervangen door nieuwe pvc-ramen, slagvensters laten plaatsen én een nieuwe buitendeur laten installeren. En daarnaast wilden we één raam laten vergroten. Een groot project. En dan kun je maar beter samenwerken met een expert in renovatie. Wij wonen in Tessenderlo en dus ging ik langs bij BEVA PLUS. Die hadden trouwens een tijdje geleden ook de ramen bij mijn zoon vervangen. Het werk dat ze daar geleverd hebben, was uitstekend. Onze keuze voor BEVA PLUS was dus vanzelfsprekend.”

Ramenplaatser én metselaar

“Onze samenwerking met BEVA PLUS is heel goed verlopen. Hun verkoper Björn is bij ons langsgekomen en hij heeft ons uitgebreid advies gegeven. Zaakvoerder Iwan is zelf de ramen komen opmeten. BEVA PLUS levert kwaliteit, zoveel is duidelijk. We wilden een raam groter laten maken. Veel ramenplaatsers zouden dan zelf beginnen te klussen en metselen, maar BEVA PLUS bracht een professionele en ervaren metselaar mee.”

Minimum aan overlast

“Ramen uitbreken zonder stof te maken kan natuurlijk niet. Maar bij BEVA PLUS doen ze alles om de overlast tot een minimum te beperken. Ze werken snel en zo proper mogelijk. Ze dekken zelfs de vloeren af met karton. Ik kan echt geen slecht woord over onze samenwerking zeggen. Ik ben heel tevreden.”

Niet twijfelen

“Bij BEVA PLUS zeggen ze wat ze doen en doen ze wat ze zeggen. Ik kan hun diensten dan ook alleen maar aanbevelen. En dat heb ik ook gedaan. Vorige week is hier een dame komen kijken die overwoog om met BEVA PLUS samen te werken. Ik heb gezegd dat ze niet hoefde te twijfelen!”

Wilt u ook professioneel geplaatste en uitstekend afgewerkte nieuwe ramen en slagvensters? Kies dan voor de expertise van BEVA PLUS. Neem gerust contact op voor meer informatie.
  vandebrande-realisatie-beva-plus 

 

 Voordeur voor

Realisatie renovatie voordeur

 

 Voordeur na

Realisatie renovatie voordeur

 

Foto's voor

 

 

Foto's tijdens

 

1 · 2

 

Foto's na

 

1 · 2

BEVA PLUS

Exclusieve dealer van Profel